Sitemanagement beoordeeld met een 7,8 gemiddeld!

Op 4 juni heeft een groep van 11 enthousiaste deelnemers van diverse VOMI-leden de training Sitemanagement afgerond. Na afloop hebben alle deelnemers een evaluatie ingevuld, waaruit bleek dat gemiddeld een 7,8 gemiddeld werd toegekend aan de  training.

De training Sitemanagement reikt inzichten en vaardigheden aan die de sitemanager/maintenance manager helpen zijn persoonlijke performance op het gebied van management, commercie en communicatie te verbeteren. Het doel is om de deelnemers te laten groeien op het gebied van strategisch en commercieel denken en handelen in hun dagelijkse werkpraktijk.

“Tijdens de training was er veel interactie tussen de deelnemers onderling, maar ook met de trainers. Alle tips & trics over hun eigen ervaringen in de industrie maakte het een levendige training!” 
– Johan Buijs, projectmanager SPIE

Trainer Peter Wijnveldt is erg te spreken over de groep: ‘het is mooi om te zien hoe een groep mensen van verschillende VOMI-leden met allemaal verschillende taken, leerdoelen, uitdagingen en leermotivaties snel tot een team groeit waar men open staat voor feedback, intervisie en de wil om beter te worden in hun vak’. ‘Er wordt veel van Sitemanagers gevraagd en uit de gesprekken tijdens en zijdelings in de training blijkt dat de training Sitemanagement inspeelt op een zeer groot deel van de dagelijkse vraagstukken’

“Ik doe dit werk al 15 jaar, maar ik heb veel nieuwe dingen geleerd, vooral tijdens de trainingsdagen over resultaatgericht leidinggeven en relatiemanagement. Het was leuk dat er in de groep 5 deelnemers zaten van het maintenance team van Croonwolter & Dros, omdat wij dagelijks veel samenwerken. We kunnen de opgedane kennis dus direct toepassen in onze werkpraktijk”
– Maurice Sebregts, contractmanager Croonwolter & Dros

Op 29 oktober start een nieuwe training Sitemanagement. Er zijn nog plekken voor deelnemers beschikbaar! Neem voor meer informatie contact met ons op via 026 202 05 02 of andre.smits@vomi.nl

Aanmelden Lees meer