Afsluiting Brand Young Professionals Program

“Het was een goede gelegenheid om andere regio’s te leren kennen en ons netwerk uit te breiden, verder dan onze eigen discipline en regio.”

Een speciaal ontwikkeld leertraject voor ambitieuze, leergierige en enthousiaste jonge talenten van BrandSafway. Een programma van een jaar gericht op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van leiderschap, communicatie, projectontwikkeling en contractmanagement.

Vorige week was het dan zover: de langverwachte eindpresentaties van de getalenteerde Young Professionals. Voor deze presentatie gingen de talenten op zoek naar bijv. een bedrijfsspecifiek proces of casus om zich in vast te bijten. Ze hebben zich in de huidige situatie verdiept en zijn vervolgens aan de slag gegaan om een advies ter verbetering te presenteren.

Na een jaar vol uitdagingen en groei een greep uit de ervaringen:

  • “We zijn erg blij met de kans die BrandSafway ons heeft gegeven. Het is moeilijk om iets specifieks te kiezen wat me bijblijft, maar ik moet zeggen dat de eerste dagen heel indrukwekkend waren. Het ging echt om zelfreflectie.”
  • “Al vanaf de eerste dag voelde het heel vertrouwd en veilig, wat ons in staat stelde om elkaar op te zoeken en vragen te stellen.”

Na afloop van een inspirerend programma sprak directeur Remco Kruit tot de deelnemers, zijn woorden weerspiegelden de essentie van deze missie: 
 
💭 Remco Kruit | Managing Director Benelux, BrandSafway
“We moeten een groep jonge mensen aanmoedigen, inspireren, samenbrengen, verbinden, uitdagen en verenigen. Young potentials, verspreid over verschillende regio’s, handhaven de uniformiteit en merkidentiteit terwijl ze de regio’s met elkaar verbinden. Als bruggenbouwers vertegenwoordigen ze het BrandSafway DNA, ontdekken ze nieuwe kansen en brengen ze waardevolle inzichten mee.”

Het was een fantastische samenwerking die heeft geleid tot inspirerende resultaten. Bedankt BrandSafway & Jack Lenssen. Van harte gefeliciteerd allemaal!