De VOMI Academie is de opleider van én voor de industrie.

Wij houden ons dagelijks bezig met het bevorderen van soft skills, vaardigheden, attitude en vakkennis in de industrie, waarin het regulier onderwijs niet voorziet. Het bestaansrecht van de Academie ligt bij de VOMI-leden. Zij hebben in het verleden de behoefte gedeeld voor het ontwikkelen van een opleider die zich specifiek richt op de pijnpunten waarmee de industrie dagelijks kampt. Het aanbod van de VOMI Academie wordt ontwikkeld in samenwerking met de VOMI-leden, waardoor het aanbod precies aansluit op de branche.

Naast het aanbieden van trainingen en opleidingen, biedt de Academie ook ondersteuning voor het effectiever uitvoeren van het opleidingsbeleid. Denk hierbij aan het inrichten, implementeren en ondersteunen van een complete leerafdeling of een deel hiervan. Dit wordt uitgevoerd op basis van een intensief partnership, wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Wij geloven dat alle bedrijven in de industrie kunnen groeien en professionaliseren door het volgen van branchespecifieke trainingen, incompany trajecten en de inzet van learning services.

Het VOMI Academie team

Eric van Sadelhoff
Directeur

André Smits
Programmamanager

Sandy Kolman
Learning coördinator

Elsbeth Verveld
Learning coördinator

Jasper scherpenborg
Learning & development

Tom van sadelhoff
content & finance

Eva Dortmans
Opleidingsmarketeer

rosa fontein
Opleidingsmarketeer

Thomas almanza
Learning & ict engineer

Denise Mulling
Learning service professional

Carla Beldman
junior opleidingsmarketeer