De VOMI Academie is de opleider van én voor de industrie.

Wij houden ons dagelijks bezig met het bevorderen van soft skills, vaardigheden, attitude en vakkennis in de industrie, waarin het regulier onderwijs niet voorziet. Het bestaansrecht van de Academie ligt bij de VOMI-leden. Zij hebben in het verleden te kennen gegeven behoefte te hebben aan een opleider die zich specifiek richt op de pijnpunten waarmee de industrie dagelijks kampt. Het aanbod van de VOMI Academie wordt ontwikkeld in samenwerking met de VOMI-leden, waardoor het aanbod precies aansluit op de branche.

Naast het aanbieden van trainingen en opleidingen, biedt de Academie ook ondersteuning voor het effectiever uitvoeren van het opleidingsbeleid. Denk hierbij aan het inrichten, implementeren en ondersteunen van een complete leerafdeling of een deel hiervan. Wij hechten daarbij veel belang aan een intensief partnership. 

Wij geloven dat alle bedrijven in de industrie kunnen groeien en professionaliseren door het volgen van branchespecifieke trainingen, incompany trajecten en de inzet van learning services.

Het VOMI Academie team

Eric van Sadelhoff
Directeur

Mark Ammerdorffer
Directeur

Erik Knipscheer
HRD-businesspartner

Jasper scherpenborg
LEARNING & DEVELOPMENT SPECIALIST

Sandy Kolman
Learning coördinator

Elsbeth Verveld
Learning coördinator

Tom van sadelhoff
content & finance

rosa fontein
Marketing- & Communicatiespecialist

Thomas almanza
Learning & ICT Developer

Denise Mulling
LEARNING & DEVELOPMENT SPECIALIST

Zeyneb Aljanabi
JUNIOR LEARNING & DEVELOPMENT SPECIALIST

Maarten Holtackers
Learning & ICT Developer