Complete proces van Werkvoorbereiding

De VOMI Academie biedt het complete proces van werkvoorbereiding aan, bestaande uit drie opleidingen: Werkvoorbereiding in de industrie (WEVO), Werkvoorbereiding Advanced en Stops & Shutdowns.

De opleiding ‘Werkvoorbereiding in de industrie’ is ontwikkeld in samenspraak met VOMI-leden. Het is de enige opleiding in Nederland die 10 dagen een volwaardig basistraject biedt voor werkvoorbereiders in de industrie, bouw, infra, installatie en duurzaamheid.

Voor de (meer) ervaren of ambitieuze werkvoorbereider is de opleiding ‘Werkvoorbereiding Advanced’ ontwikkeld. Dit programma is een verdiepingsslag op het basistraject ‘Werkvoorbereiding in de industrie’. Ontdek hoe je beter grip kunt krijgen op onderhoudsstops met onze training Stops & Shutdowns. Leer de essentiële vaardigheden om het proces te beheren en de kwaliteit en veiligheid te optimaliseren.

Het voordeel van deze opleidingen is dat je ervaringen kunt delen met deelnemers met een vergelijkbare achtergrond en functie in de industrie. Dit maakt het een rijke leeromgeving voor deelnemers die in dezelfde ontwikkelingsfase zitten.

“In deze training van de VOMI Academie hebben onze collega’s een weg afgelegd langs bekende en minder bekende onderwerpen: van plannen en calculeren tot omgevingsmanagement en van vergunningen tot aan de eindpresentatie van een ENGIE specifieke casus. Een mooie reis waarin de opgedane kennis direct kon worden toegepast in de praktijk.”

Ruud Schenk / Algemeen directeur Equans

Het complete proces van Werkvoorbereiding bestaat uit:

Opleiding Werkvoorbereiding (WeVo)

De opleiding Werkvoorbereiding biedt een intensief 10-daags basistraject voor werkvoorbereiders, waarbij deelnemers het volledige proces van werkvoorbereiding doorlopen van A tot Z. Deelnemers doen praktijkervaring op en ontwikkelen diverse vaardigheden om een optimale technische en organisatorische voorbereiding te garanderen voor zowel kleine als grote projecten.

Meer over de training

Werkvoorbereiding Advanced

De opleiding Werkvoorbereiding Advanced is specifiek ontworpen voor ervaren of ambitieuze werkvoorbereiders die streven naar verdere verdieping in het vakgebied van werkvoorbereiding. In 6 dagen worden zowel theoretische als praktische aspecten van werkvoorbereiding behandeld, waarbij de nadruk ligt op het behalen van resultaten en performanceontwikkeling van de ervaren werkvoorbereider.

Meer over de training

Stops & Shutdowns

De training Stops & Shutdowns leert je de complexe taak van het managen van stops en shutdowns effectief aanpakken en hoe je de kwaliteit en veiligheid bij onderhoudsstops kunt optimaliseren.

 

Meer over de training

Denise Mulling
HRD-adviseur

denise.mulling@vomiacademie.nl

 

Lars de Beijer
HRD-adviseur

lars.de.beijer@vomiacademie.nl

Elsbeth Verveld
Trainingscoördinator

elsbeth.verveld@vomiacademie.nl