Maatwerktraject ‘Verhoogd Leiderschap’ gestart binnen Peeters Nederland

Peeters Group - VOMI Academie
Peeters Nederland en de VOMI Academie hebben de handen ineengeslagen voor een maatwerktraject ‘Verhoogd Leiderschap’. Peeters Nederland is een innovatieve partner in de industriële reiniging.

In een kick-off bijeenkomst hebben de BU-managers input gegeven aan het programma van de operationeel leidinggevenden. Daarnaast worden zij zelf ook getraind met onderwerpen als: leidinggeven aan het uitvoerend kader, communicatie en samenwerking. Het resultaat van dit traject is onder andere dat zij meer kunnen ‘loslaten’ en dat zij verschillende gedrags- en leidingstijlen kunnen hanteren.

De voormannen, projectleiders en uitvoerders worden niet alleen getraind in hun leidinggevende vaardigheden met de bijbehorende soft skills, maar ook op taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheid op veiligheidsgedrag. Het programma loopt het komende jaar en per kwartaal zijn intensieve bijeenkomsten gepland. Tussentijds werken de deelnemer actief aan praktijkopdrachten.

Het traject leidt ertoe dat de leidinggevenden trots zijn op de gezamenlijke ontwikkeling die zij in de praktijk toepassen. Door het traject leren zij hun collega’s beter kennen en zijn zij ook beter bekend met elkaars rollen.

Wij als VOMI Academie ervaren een succesvolle start en kijken graag vooruit naar het vervolg!