Marcel Breur vertelt over zijn deelname aan de training MIM III

Marcel Breur heeft de training ‘Bedrijfskundige aspecten van leidinggeven – MIM III’ afgerond. Eerder volgde hij al de training ‘Leidinggeven aan teams -MIM II’ bij de VOMI Academie. In januari is hij veranderd van functie bij Bilfinger Industrial Services, van SIP coördinator naar ook uitvoerder en daarom koos hij voor de training MIM III om zich verder te gaan ontwikkelen!

Marcel heeft veel kennis opgedaan over o.a. financieel management. Maar wat was nou het meest leerzame? Hij vertelt:

“Het leerzaamste aan de training MIM III vond ik dat je met conculega’s in de groep zit. Je krijgt hierdoor een inkijkje in andere firma’s en zo kom je erachter dat je als aannemers tegen dezelfde dingen aanloopt. We communiceerden hierover open met elkaar waardoor we ook sterke discussies konden voeren. Omdat je met gelijkgestemden in een groep zit kun je veel van elkaar leren. En de trainers daagden ons hier ook op een goede manier in uit, dit hebben zij uitermate goed gedaan!

Tijdens de eindpresentatie heb ik verteld wat mijn team aan mij merkt na het volgen van deze training. Er wordt de laatste weken meer gelachen en er is écht een teamgevoel ontstaan. Door de training weet ik nu beter wat ik moet loslaten en bij wie ik welke verantwoordelijkheden moet neerleggen. Ook heb ik veel geleerd over de omgang met mensen, collega’s benader ik nu net even op een andere manier en dat merk je dus direct op de werkvloer!”